Saturday, July 14, 2012

Hold on!

I think I can fix the current problems this weekend, so hold on!

66 comments:

  1. Neo Sophistry - FacebookJuly 14, 2012 at 2:40 PM

    ty, because it's only loading the tool itself, no general, nothing works now lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. the same here .. i hope everythings comes fast ok .. its the sec day also pfff

      Delete
  2. Having trouble only with Chrome...other browser's work....thankz for all you do...much appreciated :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neo Sophistry - FacebookJuly 14, 2012 at 4:34 PM

      I am on FF now.... and it's not loading.

      Delete
  3. Ty...Last Night CAGE Would Not Load Right During My Guild Battle. Was Fine All Day And Went Back On Last Night And Would Not Work Right. Happy 2 Know U Are Trying 2 Fix The Problem. Take Care

    ReplyDelete
  4. from what ive seen with mine its not chrome specific, its only one account, i tried loading the account i normally use on chrome with FF and it did the same, then switched to my normal FF one n it still works, although it did have one refresh last night that had the issue, but another refresh fixed it. hope that helps

    ReplyDelete
  5. What is the last digit of your FB ID?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I renamed my acct...so I don't know the last digit

      Delete
    2. well the last digit of my fbid is 7 if it helps. lol Same issue btw :) just endlessly looping load icon on Firefox. Not tried it on chrome, it never worked in the first place for me on chrome.

      Delete
    3. open your profile pic into another tab. your FB ID# will be in the address line with a lot of other stuff... like this: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=???????????????&set...............

      Delete
    4. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151079501719974

      Delete
  6. scotty.walker.52 still not working

    ReplyDelete
  7. I also have the same problem, my main acct I can't play while using CAGE, however other accts can, I had to reset chrome all together today, and i went back into cage settings and reconfigured, redid generals, but whenever I try to play the game in cage, I can't endless swirly, I can play w/o though

    ReplyDelete
  8. Your last digit? From the number!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Ok, sorry the last digit is: 1
    I used a method that wasn't working to get the fbid, and then looked at max pc..that is definitely the last number

    ReplyDelete
  11. Is there anything in Thema errorlog?

    ReplyDelete
    Replies
    1. #1)Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL http://apps.facebook.com/castle_age/?fb_source=bookmark_favorites&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=4_0 from frame with URL https://s-static.ak.facebook.com/connect/xd_arbiter.php?version=9#channel=f1f7bbef9&origin=http%3A%2F%2Fweb.castleagegame.com&channel_path=%2Fcastle%2F%3Ffb_source%3Dbookmark_favorites%26ref%3Dbookmarks%26count%3D0%26fb_bmpos%3D4_0%26fb_xd_fragment%23xd_sig%3Df2da2ebe34%26. Domains, protocols and ports must match.
      #2}Uncaught TypeError: Cannot read property '1' of null chrome-extension://fdkafbmnniaaialfnijhnlhklghiojbc/js/ca/tool/class.js:9

      Delete
  12. just popping in to say thank you for all your hard work on helping us with the game in general. and i hope you get to have some fun this weekend...

    ReplyDelete
  13. where do I find therma error log?

    ReplyDelete
  14. :) the error log in chrome with Ctrl+shift+j

    ReplyDelete
    Replies
    1. This is from Firefox error log.

      Timestamp: 14/07/2012 18:01:54
      Error: _sts.html() is null
      Source File: http://web.castleagegame.com/castle/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=2_0
      Line: 1

      thats the only "error" I get on the log after clicking "Quests"

      Delete
  15. Ummm not sure where you are :) but CAGE is not working, DEMI is not working , now I can't even hit, I rely on your (totals) (damn lazy ass I know) that you put in for us to see how many players are in 150+ etc that works, but I cannot hit with CAGE...oh well let me try above since I use Chrome :) .

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  16. I really feel stupid atm, but ctrl/shift...in what screen?

    ReplyDelete
  17. I did and nothing happens, Update though..I went to cage settings and did the allow fb thing..reloaded, was back to the general not showing and inability to assist/eg or populate the regift screen..reloaded a few more times, and I now can see the general, and so far I can now change the general where I was ubable to earlier.
    Ah...and I am able to hit now..wow..not sure if you fixed something or it was what I did, but Thanks!!
    Your tool Rocks!! and I promote it, my guild all use it now and many of my friends

    Again Thank You

    ReplyDelete
  18. I had the same issue last night and today. Others in my guild who use it and Chrome (browser I use) said it was working fine for them.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Error log:
      Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL http://apps.facebook.com/castle_age/battle_expansion_monster.php?guild_creator_id=1793261614&guild_created_at=1295494365&slot=4&monster_slot=1&action=doObjective from frame with URL https://s-static.ak.facebook.com/connect/xd_arbiter.php?version=9#channel=f2d5846eb4&origin=http%3A%2F%2Fweb.castleagegame.com&channel_path=%2Fcastle%2Fbattle_expansion_monster.php%3Fguild_creator_id%3D1793261614%26guild_created_at%3D1295494365%26slot%3D4%26monster_slot%3D1%26action%3DdoObjective%26fb_xd_fragment%23xd_sig%3Df3d098018c%26. Domains, protocols and ports must match.

      Uncaught TypeError: Cannot read property '1' of null

      Uncaught TypeError: Cannot call method 'replace' of null

      Delete
  19. well, bad news, back to not loading the general in the right hand panel..and when that happens I can't do anything

    ReplyDelete
  20. I am not sure if you are asking for error logs from the developer mode
    but here is what I found there

    Uncaught TypeError: Cannot read property '1' of null

    Uncaught ReferenceError: PUBNUB is not defined

    ReplyDelete
  21. Cage works for me In Firefox, Chrome and Rockmelt, But not my Iron. Iron is my main Account all other seem to work Fine ...Like everyone else was working fine during the day, But last night would not Load general In top right Corner and Could not move anyplace else. Mine said Unsafe Java script attempt to access frame with URL. And last digit of my user ID is 5. if any of that helps ..

    ReplyDelete
  22. No general loading on my screen not working at all

    ReplyDelete
  23. Is there a memory leak? Left Chrome on with a single tab with CAGE loaded and watched as the "Memory (Private Working Set)" on the task manager increase 20-50Kb every few seconds.

    ReplyDelete
  24. If it helps, it does seem to be account specific. Others in my family can log in and use it just fine, I can't. last digit of my fb id is 1, but so is one of the others who can get in. The 3rd Id ends in 7

    ReplyDelete
  25. If it helps my alt account logs in just fine but my main wont load anything if i click i get blue swril of doom and nothing happens

    ReplyDelete
  26. Neo Sophistry - FacebookJuly 15, 2012 at 2:06 AM

    Hmm I got this when I did ctrl+shift+J

    Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL http://apps.facebook.com/castle_age/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=5_0 from frame with URL https://s-static.ak.facebook.com/connect/xd_arbiter.php?version=9#channel=f33b3694a4&origin=http%3A%2F%2Fweb.castleagegame.com&channel_path=%2Fcastle%2F%3Ffb_source%3Dbookmark_apps%26ref%3Dbookmarks%26count%3D0%26fb_bmpos%3D5_0%26fb_xd_fragment%23xd_sig%3Df32d1843a8%26. Domains, protocols and ports must match.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neo Sophistry - FacebookJuly 15, 2012 at 3:22 AM

      Neo is 100001786696371 Curtis is 100002635365441. Those are both my accounts. Hope that helps.

      Delete
    2. Neo Sophistry - FacebookJuly 15, 2012 at 3:28 AM

      sorry, I went to my profile picture and this is what it says. 104856432917246

      Delete
  27. Im not good with computers and never played Ca without Cage , so the loss of it has me saddened, Is there anything I can do to make it work ..this weekend it went nuts-Ca fixed their end but Cage gives me blue spins, no general, unable to do anything, and sometimes loads with 1/2 a fb page . Im so frustrated.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mine is doing exactly like yours is Jennifer, all of the above, and still is.

      Delete
  28. Lost use of Cage on my main account, but can log onto my friends account on my PC with Cage and it works fine - very frustrating to have lost the use of such a fantastic tool :( Hope you can fix it soon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neo Sophistry - FacebookJuly 15, 2012 at 10:30 AM

      It seems to be account isolated. I can load CAGE just fine on my other accounts, but it won't work on my main account. I even tried logging into my main "incognito" and it still wouldn't work. it's frustrating! >.<

      Delete
  29. I have the same problem as mentioned here by Neo Sophistry. On my main account I can load CAGE but does not work, I cannot accest anything, I only get the rotating ball on and on, from other accounts I can access certain features (elite guard) but not other (accept/send gifts). Thank you in advance.

    ReplyDelete
  30. Hope you come back soon / Doesn't work on my main account anymore and I had to disable it. Miss my CAGE!

    ReplyDelete
  31. same thing here ....no response...miss my CAGE too!!!

    ReplyDelete
  32. Huzza!!! Resolved on my account! (Anonymous July 15, 2012 1:48 PM) Sorry, I don't mean to be anonymous but I don't know how to comment as myself...

    Valeria

    ReplyDelete
  33. Ehhh... no, half huzza. Now it works on the main account but not on the others... same problem as before, in reverse.
    Thanks,
    Valeria

    ReplyDelete
  34. Neo Sophistry - FacebookJuly 15, 2012 at 8:28 PM

    it works for me now on my main.... lol

    ReplyDelete
  35. nothing here yet still blank :(

    ReplyDelete
  36. i too have had to disable cage : cont loading issues and wont do anything

    ReplyDelete
  37. Still working on the update, but not had the same problems :/ I currently try a few other account and hopefully I can find the problem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for the work in getting it fixed, Its an amazing addition to CA.

      Delete
  38. Thanks, I just wanted to say...all accts using the exact same browser and pc, are able to use cage, however I can't, the general is a blank pic, and any clicking is nonstop swirly..and if you click assist or eg/ it's a blank response, and return gifts just blank.
    NOw the only thing different about my acct is I have a ton of generals..and they don't...I wonder if that's the problem

    ReplyDelete
  39. Ok, I definitely think the Generals are the problem, if I open up a new tab in generals..then the right hand box populates the general, I can assist and do eg, however when i try to gift it's still blank
    and, I can't leave the screen..it just swirls and swirls, but the only screen so far that will load cages right hand window with the general showing is the heroes

    ReplyDelete
  40. hi Cage...thanx 4 d fixes...bt i'm still having probs with buying monthly special Generals....its like every time when i click d Buy button nothing happens n it shows Wrong reward....thought i should let u inform.

    ReplyDelete
  41. An error occurred with Castle Age. Please try again later. this is what i get when trying to return gifts, just thought i would let you know. I am able to receive the gifts just fine. just won't let me return them. Thank you for the fixes! I love cage! Keep up the great work! :)

    ReplyDelete
  42. Hi, I have not been able to use CAGE in Chrome for several days now. It just loads and loads. I can go to FF and use CA the old fashioned way, but I really like CAGE. What should I do?

    ReplyDelete
  43. Weyhey - all fixed - Thanks very much! :) Gifting can resume!

    ReplyDelete
  44. I noticed that my divine power is not calculating - it shows 0 but I have FoN and Kanbe and a few other things.

    ReplyDelete
  45. the saccept/return gifts feature seems to have a problem....it accepts the gifts ok, but when i go to return them i get the following message
    "An error occured with Castle Age. Please try again later"
    am running v1.2.11b and it works fine on the other accounts on the same browser, just not this one
    hope you can fix the problem soon...thanks..:)

    ReplyDelete
  46. CAGE seems to be having major issues at the moment...
    pages are not loading correctly....most only half load.....and have half of another page mixed in to the page you are wanting to go to....
    gifting has issues when trying to return....
    monster page issues, attack button appearing twice with incorrect stats on one of the buttons....so the only way to attack the monster is to scroll down the screen to under the picture of the beast and use the attack/heal buttons there.....
    gifting and EG and Keep pages all having loading issues as well
    have tried to change the settings but that page isn't working either....tried to disable and reboot CA, then re enable CAGE but this hasnet helped either....what am i doing wrong....it was fine yesterday....
    running v 1.2.11b
    please can you fix .... ty

    ReplyDelete
  47. I love CAGE, but having to constanly refresh to get it to work, well just doesn't cut it. Especially in guild battle. Oh so many things wrong at the present time. Return Gifts not working, Loading issues, Generals not loading. Setting will not stay,CAGE keeps saying to set your settings. on and on. Hope u can get it repaired, it is such a remarkable too. this is in Chrome and Mozilla thank you.

    ReplyDelete
  48. COPTER is great with generals update, but it will be best if heroes, black smith & Magic shall make it the best

    ReplyDelete